Biletele de tratament, repartizate

Biletele de tratament, repartizate
Casa Judeţeană de Pensii Bihor a primit repartiţia pentru prima serie de bilete de tratament pentru unităţile de tratament balnear şi recuperarea capacităţii de muncă.

Pentru prima serie a lunii februarie 2011, Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 98 locuri cu începere de la 14 februarie pentru un număr de opt staţiuni. Astfel la Baile 1 Mai la Hotel Ceres sunt 67 locuri, Amara la Hotel Ialomiţa două locuri, la Moneasa Hotel Codru Moma sunt 17 locuri, la Geoagiu Băi Hotel Ceres două locuri, la Olăneşti Hotel Livadia două locuri, la Covasna Hotel Dacia două locuri şi la Buziaş Hotel Silvana patru locuri.

„Persoanele cărora li s-au alocat bilete de tratament, se pot prezenta în vederea ridicării acestora începând cu data de 10 februarie”, a precizat Leontin Ţîrle, directorul Casei Judeţene de Pensii Bihor.

Solicitanţii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate şi biletul de trimitere cu regim special eliberat de către medicul de familie.

S.Al0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !