BIOFLUID SOLUȚIE SPECIFICĂ PT. LEGUME , FRUCTE, CEREALE

BIOFLUID   SOLUȚIE SPECIFICĂ PT. LEGUME , FRUCTE, CEREALE
Soluția Biofluid este un prim ajutor pt cultivatorii de legume și fructe, pt protecția soiului , plantei și a naturii.

Fiind un produs biologic se poate utiliza pt. orice cultură de plante indiferent de ciclul producției. Asigură încolțirea mai bună a semințelor, o creștere riguroasă, crește rezistența la secetă , rezistența plantei în potriva dăunătorilor. Pulverizat pe frunze împiedică infecția frunzelor cu fuzarii şi stopeză înmulţirea păduchilor de frunză. Aplicat în sol ajută la legarea moleculelor de nitrogen și acestea devin mai ușor solvabile . Cu ajutorul soluției se relevă moleculele fosfat legate în sol. Îmbunătățește ștructura soliului, asigurând oxigenarea straturilor din adâncime. Revitalizează solul / microorganisme/ prin care și suprafețele mai tari devin mai ușor cultivabile şi funcţionează ca o armă bilogică împotriva dăunătorilor din sol. Asigurînd condiții optime pentru plante,prin care crește productivitatea și calitatea plantelor. Produsele sînt mai calitative și rezistente la depozitare.

Utilizare: La cereale înainte de lucrarea solului: 20-30 l/ ha ,Pt. struguri și fructe 0,5 l/100 l pe 4-6 ori pe an. Pt. plante de sere și libere de cîmp 0,5 l/100 l săptămânal. Este o solutie solvabilă, este bogat îm macro și microelemente.

NU conţine substanţe chimice.

ECOLOGIC, NU ESTE OTRĂVITOR (S1/2) NU ESTE INFLAMABIL

A se ţine departe de copii, mâncare, băutură şi produse furajere. (S1/2-13-36/37). Nivelul de încadrare în cadrul protecţiei muncii: (R) regulamente de igiena generală.Deosebită importanță are utilizarea permanentă, mărește folosirea moleculelor nitrogen, fosfor, calciu și a microorganismelor.

BUIOFLUID – îngrăşământ foliarla preţ de producător

Distribuitor pentru România:Vet Mag & Ker Srl.- Oradea- Matei Corvin 78.

Tel: 0359-416-561

0751-597-062

Tot aici:

Pământ pentru flori, ambalaj 10 kg- 5 lei
Pământ pentru flori, ambalaj 20 kg- 7 lei
Pământ pentru flori, ambalaj 50 kg- 15 lei

Deschis zilnic intre orele 8-18, sâmbătă 8-13

Preţurile conţin TVA

Pentru comercianţioferim reduceri!

Vă aşteptăm cu drag!

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !