Bioinvest a ajuns la majorat!

Bioinvest a ajuns la majorat!
Au trecut 18 ani de când Centrul medical Bionivest oferă servicii de calitate bihorenilor. „Am început în anul 2000 ca laborator de analize. În 2009 ne-am mutat intr-un spatiu nou, devenind un centru medical multidisciplinar.

În acest moment peste 40 de medici specialiști consultă în cadrul clinicii, acoperind majoritatea specialităţilor medicale. Pacienții ne pot găsi și în două puncte de lucru externe: în Aleşd și Salonta, iar în oraș, la sediul central, pe strada Roman Ciorogariu 62 precum și în Nufarul , vis-a-vis de Bisericuța de lemn. Atat laboratorul de analize cât și cabinetele medicale sunt dotate cu aparatură modernă, de ultimă generație, oferindu-le medicilor instrumentele indispensabile pentru a performa. Centrul medical Bioinvest are contracte de colaborare atât cu CAS Bihor cât și cu firme private de asigurări de sănătate”, ne-a declarat Denisa Balaiş, directorul economic al societății.

Programele interne și externe de informare şi perfecţionare continuă au asigurat staff-ul medical Bioinvest că va fi mereu aproape de vârful disciplinei medicale moderne.

Servicii

Bioinvest oferă servicii de calitate pe un larg palier: Laborator de analize medicale, Interne, Gastroenterlogie, ORL, Oftalmologie, Cardiologie, Chirurgie şi ortopedie adulti si copiii, Proctologie, Chirurgie, Neurologie, Medicina muncii, Medicină tradiţională chinezească, Psihiatrie, Dermatovenerologie, Pediatrie, Echografie, Reumatologie, Alergologie şi imunologie clinică, Endocrinologie, Terapia Bowen, Urologie, Nutriţie, Diabetologie, Neurochirurgie si Homeopatie. La acestea se adaugă o gamă largă de servicii medicale, de la administrarea de substanțe terapeutice, la computer tomograf în coerență optică ( OCT).

Dotarile laboratorului Bioinvest elimină intervenția umană și asigură o plajă extrem de largă de analize medicale rapide și sigure.

În baza contractului cu CAS, Bioinvest are alocat un plafon lunar care permite efectuarea de analize medicale gratuite pentru persoanele asigurate.

„Conceptul Bioinvest Medical Center este unul destul de simplu: pentru a le putea oferi pacienților nostri actul medical așa cum trebuie el sa fie, avem medici specialiști care oferă înainte de toate, respect și considerație!”

Programările se pot face la sediul Bioinvest de pe Strada Roman Ciorogariu nr. 62, Oradea sau la Tel: 0259 412 295 Program de lucru: L – V: 7:30-19:30, S: 8:00-12:00

Mai multe detalii pe https://bioinvestmedicalcenter.ro/

NOU! Acum Bioinvest dispune de un website modern și ușor de folosit.

Advertorial! Hb: 25547

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !