Birou Bechtel la AJOFM Bihor

Birou Bechtel la AJOFM Bihor
ORADEA – Bihorenii care doresc să se angajeze la Bechtel – constructorul Autostrăzii Transilvania – o pot face acum mai uşor. Bechtel a deschis un Birou de informare în cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor, pe strada Transilvaniei nr. 2, la parterul instituţiei.

Biroul este deschis zilnic, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16:00. Informaţii pot fi obţinute şi la numărul de telefon: 0359/800.963.

În cadrul Biroului se pot obţine informaţii despre locurile de muncă oferite de companie, despre condiţii şi cursuri de calificare, etc.

„De trei zile de când am deschis Biroul am fost contactaţi de circa 50 de persoane care au venit să se informeze despre condiţii, locuri de muncă sau să se angajaze”, ne-a informat Ioana Popa, responsabila Biroului.

Locuri de muncă

Legat de Bechtel, Dorel Drăghici, directorul executiv al AJOFM Bihor ne-a declarat că în urma acţiunii de preselecţie desfăşurată la Marghita au fost selectate pentru calificare 106 persoane în meseria de fierar-betonist şi 32 de persoane în meseria de dulgher.

„Persoanele selectate au fost informate despre condiţiile de salarizare, cazare şi masă. Şcolarizarea se va face la Săvădisla, judeţul Cluj – localitatea unde Bechtel îşi are sediul”, ne-a precizat directorul AJOFM Bihor. Acesta a adăugat că în luna decembrie, Bechtel va organiza la Marghita, cu ajutorul AJOFM Bihor, o „Bursă a locurilor de muncă”.

Până atunci, cei interesaţi se pot prezenta la Biroul din Oradea unde vor găsi lista locurilor de muncă vacante. Lista cuprinde pe lângă cele 200 de posturi de fierari-betonişti şi 200 de posturi de dulgheri, cinci posturi pentru maiştri construcţii civile, industriale şi agricole, 20 de posturi pentru şoferi autocamion, 20 de posturi pentru tehnicieni topometrişti, 15 posturi pentru topografi, maşinişti, macaragii, ingineri-şefi în construcţii, traducători, personal administrativ.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase