Blana con Dios, la Teatrul Anonim

De Camelia Busu
Corbu
Corbu - © FOTO: Nándor Juhász
Blana con Dios este proiectul lui Sergiu CORBU Boldor şi aduce orădenilor starea 23.

Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, Farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes.

A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.

Luni, 14 octombrie, Sergiu Boldor revine la Oradea cu proiectul Blana con Dios, la Teatrul Anonim, strada Simion Bărnuțiu, nr. 15, de la ora 19:23.
Blana con Dios este un proiect care are propria sa dezvoltare, își alege singur oamenii și spațiile și se lasă ales doar de cei aleși. Blana con Dios. Starea 23 nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23.

Starea 23 este oameni șʾou. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate. Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze.

„Blana con Dios. Starea 23 este un concept pe care l-am gândit împreună cu Luiza Matilda Mitu. Este forma noastră de a fi aproape de oameni, spații, situații și, mai ales, de a scăpa de prejudecăți”, spune Sergiu CORBU Boldor.

„Blana con Dios. Starea 23 este un oameni șʾou. Nu este nimic abstract, dar nici concret. Este despre starea artistului care se autocunoaște prin oameni și împreună cu oamenii. Este și o invitație spre creația continuă, de orice natură ar fi ea”, punctează Luiza Matilda Mitu
Pentru accesul la șʾou se recomandă orice cifră care are legătură cu 23, în funcție de stare.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !