Blocaj pe strada Piatra Craiului

Blocaj pe strada Piatra Craiului
Lucrãrile de extindere a retelei de canalizare au ajuns de curând si pe strada Piatra Craiului. Deschiderea santierului, având ca si consecintã blocarea strãzii, i-a nemultumit pe riverani, dar în special pe colectivul de la Statia de Televiziune si Releu.

„S-a reusit blocarea accesului la urmãtoarele obiective: locatii Connex, Orange, Electrica, bazine ale uzinei de apã si nu în ultimul rând la radioreleul Oradea. S-a deschis santierul fãrã sã se asigure o solutie alternativã de ocolire. (…) În situatii de urgentã care ar necesita accesul pompierilor sau al salvãrii, accesul este imposibil”, scrie într-o reclamatie remisã redactiei prin e-mail. Muncitorii de la Keviep lucreazã zilnic între orele 8:00 – 17:00, în rest, accesul fiind asigurat, afirmã Dumitru Fildan, directorul Directiei Tehnice din Primarie. „Nu se poate face altfel si oricum, au aviz de la Politie”, sustine directorul. Dumitru Fildan spune cã se încearcã rezolvarea accesului permanent pe strada Piatra Craiului, pe o rutã ocolitoare, care trece prin strada Cantonului. Traseul ocolitor va fi accesibil masinilor începând de joi.

Pengo Zoltan

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !