Blocuri ANL la Marghita

Blocuri ANL la Marghita
MARGHITA – 60 de apartamente noi-nouţe au fost predate la cheie de către ministrul Lucrărilor Publice.

Chiar dacă a fost inclusă în programul unui eveniment strict cultural, respectiv tradiţionala sărbătoare marghitană a zilei de naştere a poetului Ady Endre, care a avut loc duminică, festivitatea de predare a 60 de apartamente ANL în oraşul din nordul judeţului s-a bucurat de un interes cel puţin la fel de mare ca şi momentele lirice ale zilei. În prezenţa ministrului Lucrărilor Publice, Laszlo Borbely, şi a primarului Pocsay Zoltan, două dintre familiile de tineri din Marghita au primit cheile apartamentelor ce le-au fost repartizate. Potrivit declaraţiilor autorităţilor prezente, alte 60 de apartamente vor fi predate în primăvara anului viitor.

Profitând de prezenţa ministrului la Marghita, gazdele l-au invitat pe acesta să participe şi la momentul festiv al începerii lucrărilor de construcţie la alte 96 de apartamente, care vor fi ridicate până în 2008. Chiria pentru aceste locuinţe, care corespund din toate punctele de vedere normelor europene, va fi, timp de cinci ani, una modică, oferindu-le tinerilor posibilitatea de a-şi asigura un suport financiar pentru a le cumpăra la finalul acestei perioade. Laszlo Borbely şi-a exprimat speranţa că, beneficiind de asemenea condiţii, tinerii zonei nu vor mai pleca atât de uşor în străinătate şi că îşi vor întemeia acasă familii.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase