Blocuri ANL pe Calea Aradului

De Cristina Ghilea
8Comentarii
Blocuri ANL pe Calea Aradului
132 de apartamente ANL ar urma să fie ridicate pe terenul viran din Calea Aradului, în zona pasajului rutier al şoselei de centură.

La finele săptămânii trecute, vineri, Agenţia Naţională pentru Locuinţe a publicat pe SEAP anunţul de cerere de oferte pentru realizarea obiectivului de investiţie „Locuinţe pentru tineri destinate închirierii, în municipiul Oradea, Calea Sântandreiului, intersecţie cu Calea Aradului”.

Cele 132 de unităţi locative vor fi dispuse în şase tronsoane, cu regim de înălţime S+P+3E+M. Valoarea estimativă a lucrărilor este de 20,847,469 RON iar durata de execuţie este de 24 de luni de la data atriburii contractului. Data limită de depunere a ofertelor la sediul agenţiei este de 5 mai 2016 ora 10.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi la ora 11.00.

Primăria mai are şi alte terenuri pe care le-ar pune la dispoziţia ANL pentru ridicarea de blocuri. Unul ar fi în curtea Spitalului Municipal. Acest proiect a fost cuprins în lista de sinteză a Agenţiei Naţionale Pentru Locuinţe. În cazul în care acest proiect va primi finanţare, pe strada Spartacus, pe o suprafaţă de 2.000 mp, în curtea Spitalului Gavril Curteanu s-ar construi două blocuri cu câte 30 de apartamente, în regim de înălţime parter + 4 etaje.

Proiectul de construire de locuinţe pentru medici vine în sprijinul stabilizării populaţiei în municipiul Oradea și evitarea migraţiei personalului de specialitate medico-sanitar bine pregătit.

ANL ar putea construi şi în strada Ceyrat, blocuri cu câte 60 de apartamente pe fiecare scară.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor