Blocuri noi şi drumuri bune la Pomezeu

Blocuri noi şi drumuri bune la Pomezeu
POMEZEU - Patru apartamente ultramoderne, dotate cu toate utilităţile specifice confortului urban, vor răsări pe terenul din spatele primăriei Pomezeu în perioada imediat următoare. Potrivit declaraţiilor primarului acestei localităţi,

Ioan Şora, este vorba despre imobile, fiecare cu o suprafaţă de 140 de metri pătraţi, care vor servi drept locuinţe de serviciu pentru intelectualii care vor veni în comună, respectiv un apartament de protocol al Primăriei.

Este vorba despre o investiţie finală de şase miliarde de lei vechi, plus TVA, din care o primă tranşă, de două miliarde de lei, a fost alocată pentru acest an.
Pe lângă această investiţie, o altă lucrare se desfăşoară în aceste zile în comuna bihoreană. Este vorba despre reabilitarea drumului comunal care trece prin centrul reşedinţei administrative, traversând Pomezeul.

Dacă în acest moment s-a finalizat partea de pietruire a drumului, în faza imediat următoare acesta va fi asfaltat. 3,5 miliarde de lei vechi au fost alocaţi în acest an pentru această investiţie, care va aduce un plus de civilizaţie în localitate. În plus, Ioan Şora mărturiseşte că are în pregătire câteva proiecte – între care şi unul privind alimentarea cu apă – care, odată avizate pentru finanţare, vor contribui şi ele la creşterea gradului de confort al satelor care fac parte din comuna pe care o conduce.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase