Blocurile ANL, nici în vise

1Comentariu
Blocurile ANL, nici în vise
Bocşa – În toate oraşele judeţului există o criză acută de locuinţe. Iar cei care-şi doresc cel mai mult să aibă locuinţa proprie sunt tinerii. Blocuri ANL se pot face, însă pentru asta e nevoie ca şi primăriile să dispună de un anumit capital financiar.

La Bocşa, însă, cei care-şi doresc o locuinţă nu vor sta, în viitorul apropiat, într-un ANL deoarece edilii nici nu s-au gândit la un asemenea program. „Se cer tot felul de condiţii, bani iar noi nu avem. În curând vom depăşi gradul de îndatorare admis de lege“ ne-a spus primarul Mirel Patriciu Pascu. Dar, pentru a veni oarecum în sprijinul tinerilor s-a găsit o altă soluţie.

Astfel, s-au identificat terenuri pe care cei doritori să le poată cumpăra pentru a-şi întemeia gospodării. Tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani li se atribuie, la cerere, un teren în suprafaţă de 250 mp până la 500 mp, din terenuri aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ- teritoriale, pentru construirea unei locuinţe.

Cea mai mare preocupare a primăriei este însă crearea de noi locuri de muncă şi stoparea migraţiei tinerilor spre oraşele din vestul ţării sau din ţările occidentale unde aceştia intenţionează să-şi caute un loc de muncă.

Nina Curiţa, Oana Copocean1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor