Boardul Spitalului Municipal

16Comentarii
Foto J.B.
Foto J.B.
ORADEA - După numirea de săptămâna trecută a ec. Dacian Foncea în funcţia de manager a Spitalului Municipal unificat, în 23 decembrie a sosit de la Ministerul Sănătăţii şi componenţa Comitetului director al acestei unităţi.

Dr. Gavril Cornuţiu de la fostul Spital de Neuropsihiatrie Oradea a fost numit în funcţia de director medical, ec. Teodor Ilea de la fostul Spital de Pneumoftiziologie a fost numit în funcţia de director financiar, ing. Nicolae Tarţa, de la fostul Spital „Dr. Gavril Curteanu” a fost numit în funcţia de director administrativ, ec. Maria Silaghi de la fostul Spitalul de Pneumoftiziologie a fost numită în funcţia de director resurse umane.

Numărul membrilor comitetului director este minim admis raportat la numărul de paturi (1.406) şi la numărul salariaţilor (1.700).

Împreună cu managerul general interimar Dacian Foncea, aceştia vor începe reorganizarea fostelor spitale.

Membrii comitetului director îşi vor începe activitatea în 3 ianuarie 2009, deodată cu managerul Foncea, când la sediul Autorităţii de Sănătate Publică Bihor vor primi procesul de predare-primire al spitalelor împreună cu ştampila Spitalului Unificat.

Otilia Sandor16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor