Boga şi Padişul, în întuneric trei zile

1Comentariu
Boga şi Padişul, în întuneric trei zile
ORADEA – Pensiunile de la Valea Boga, satul de vacanţă Boga şi Padişul au rămas în întuneric de duminică până marţi după-masă. Din cauza unei crengi căzute peste un fir electric, s-a luat curentul în toată zona.

Cei care locuiesc în zonă sau sunt proprietari de pensiuni sunt revoltaţi de faptul că muncitorii de la Electrica au avut nevoie de trei zile pentru a repara defecţiunea.
„Din cauza unei crengi am stat în întuneric atâtea zile. Nu ne-au mers frigiderele, congelatoarele, telefonul, nici un fel de aparatură. Am oprit toată activitatea. Şi asta deşi plătim câteva zeci de milioane de lei pe lună către Electrica. Aşa ceva nu se poate.

Într-o zonă de munte instalaţia electrică trebuie făcută în funcţie de condiţiile de aici, vânt, chiciură, zăpadă, în funcţie de temperaturile maxime şi minime. Iar atunci când într-un capăt al liniei ai probleme, trebuie să asiguri alimentarea cu energie electrică din celălalt capăt al liniei. Ori aici toată instalaţia a fost făcută anapoda”, a declarat un proprietar de pensiune din zonă.

Reprezentanţii Electrica dau vina, pentru aceste întârzieri, pe drumul greu accesibil. „Într-adevăr, au căzut nişte copaci peste reţeaua de medie tensiune. Personalul nostru a avut deja două tentative de a urca în Padiş, însă nu a putut din cauză că nici cu tracţiune 4×4 şi cu lanţuri nu se poate urca”, a declarat Gheorghe Bogdan, reprezentantul Electrica.

Georgiana Anghel1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor