Bolnavii, la urne!

ORADEA – Bolnavii internaţi în unităţile spitaliceşti bihorene au putut să-şi exercite şi ei dreptul la vot, în fiecare spital fiind amenjate câte două urne de vot la care s-au adaugat şi două urne de vot mobile, pentru pacienţii care nu s-au putut deplasa.

La Staţionarul I din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, prezenţa la vot, la orele amiezii, era una cât de cât mulţumitoare: din cele aproximativ 500 de persoane care erau aşteptate la urne, votaseră în jur de 130 de bolnavi, fie în sălile de vot amenajate la etajul VIII, fie la urna mobilă, care a fost dusă în saloanele în care a fost solicitată. La Staţionar II, numărul alegătorilor era mult mai mic, adică în jur de 60 de persoane. Şi la Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie Oradea, bolnavii au avut posibilitatea să voteze prin intermediul urnei mobile. Însă nici aici numărul alegătorilor nu depăşise pragul de 100 de persoane.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase