Bolojan vrea să scape de RER

25Comentarii
Bolojan vrea să scape de RER
ORADEA – Primarului i s-a cam acrit de societatea de salubritate RER. De altfel, Ilie Bolojan (foto) se pregăteşte să le rezilieze contractul celor de la RER Ecologic Service. Liberalul le reproşează acestora faptul că nu sunt în stare să întreţină curăţenia în oraş aşa cum ar fi normal şi conform standardului la care e plătită de către Primărie această companie.

Servicii deficitare


Edilul-şef al Oradiei spune că lunar, RER Ecologic lasă de izbelişte între 10 şi 25% (!) din suprafaţa pe care o are de salubrizat în Oradea, acest procent fiind inacceptabil în viziunea şefului mare din Primărie.
Conform legii, municipalitatea orădeană a fost obligată să le dea răgaz celor de la RER timp de trei luni pentru a demonstra că îşi pot îmbunătăţi serviciile. Din păcate însă pentru cei de la RER, timpul e pe expirate, iar noii conducători ai Primăriei nu şi-au schimbat părerea despre modul lor de lucru. Dimpotrivă. Edilii susţin că, potrivit legii, dacă timp de trei luni consecutive operatorul de salubritate nu reuşeşte să coboare sub acel procent de 10% în ceea ce priveşte curăţenia deficitară, atunci contractul se poate rezilia!
Mai mult, RER Ecologic Service nu poate lăsa Oradea pradă gunoaielor, deoarece operatorul de salubritate este obligat să asigure curăţenia în oraş încă câteva luni de la rezilierea contractului, până când Primăria va reuşi să contracteze un alt operator de salubritate.

Calin Corpas25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor