Bordel gigant pentru CM 2006

Reactualizat la:
Viitorul Campionat mondial de fotbal din 2006 este o ocazie pentru germani să investească în toate sectoarele economiei: cel mai mare bordel din ţară va fi inaugurat la Berlin chiar înainte de debutul competiţiei, au anunţat joi promotorii proiectului.

Construita în apropiere de stadionul olimpic, casa de toleranta Artemis va oferi pe patru etaje o piscina, o sauna si un cinematograf. Ea va putea gazdui 100 de femei si 650 de barbati în acelasi timp, a detaliat Norman Jacob, avocatul investitorilor care au vrut sa ramâna anonimi. În conditiile în care Germania a legalizat prostitutia în 2003, Norman Jacob a promis bordelul “cel mai curat, cel mai transparent, cel mai bun”. “Cred ca oamenii vor dori sa vina aici datorita atmosferei placute”, a afirmat el.

Câteva camere cu tema, cu nume evocatoare si decoratiuni asociate, au fost dezvaluite de asemenea: Toscana, Cleopatra…

Norman Jacob a negat ca bordelul va fi construit pentru a profita de afluxul de suporteri care vor debarca în Germania anul viitor pentru Campionatul mondial de fotbal. Însa, a recunoscut el, apropierea stadionului va fi practica pentru potentialii clienti.

“Cred ca fotbalul si sexul merg bine împreuna”, a estimat el. Pentru circa 70 de euro, fiecare prostituata va putea ocupa o camera timp de trei luni si va primi mâncare gratuit. Clientii vor plati un bilet de intrare, apoi vor negocia direct cu prostituatele.

Pentru a nu avea probleme cu vecinii, în bordel, a promis Norman Jacob, nu se va vinde alcool.