Box şi tenis în acest weekend

Box şi tenis în acest weekend
Directia pentru Sport a Judetului Bihor a gazduit miercuri o conferinta de presa, în care au fost oferite informatii despre diferite competitii care au loc în Oradea în acest weekend.

DSJ Bihor si CS Crisul organizeaza concursul de box Gongul oradean, pentru copii, cadeti si juniori. Traditionala competitie pugilistica se va afla în acest an la cea de-a 24-a editie. Concursul va avea loc la Sala de Box din Santul Cetatii (str. Dobrogeanu Gherea) vineri, de la ora 15, respectiv sâmbata, de la ora 12.


Fara Amilian Stanca


La concurs vor participa pugilisti de la CS Crisul, CSM Zalau, CS Banatul Timisoara, CS Motorul Arad, CSM Baia Mare si CS Sighet. CS Crisul (antrenor emerit Mihai Miklos) va înscrie în concurs noua sportivi, cei mai titrati dintre acestia fiind Ioan Brânza (categoria 69 kg), component al lotului national de juniori, si Casina Mulcuta (60 kg), vicecampioana nationala la junioare.

Antrenorul Miklos a tinut sa mentioneze si alti boxeri de perspectiva ai CS Crisul, care vor lua parte la concurs: Madalin Noane, Ionut Baranyi, Mihai Chirila, Ionut Sabau, George Domocos, Cristian Diaconescu. Pugilistul number one al clubului, Amilian Stanca, nu va fi prezent la Gongul oradean, el fiind plecat în aceeasi perioada la un concurs international în Macedonia.


Cupa de Toamna


Cea de-a doua competitie care va avea loc în weekend este turneul de tenis de câmp dotat cu Cupa de Toamna. Concursul este organizat de catre
CS de Sah-Tenis Speranta (director Traian Miclea), CS Ten Mar si DSJ Bihor. Competitia se afla la cea de-a XII-a editie si este dotata cu premii în valoare de 1.000 RON.

Întrecerile au loc la baza CS Ten Mar si la terenul Scolii Dacia, la urmatoarele categorii de concurs: copii 8-12 ani nelegitimati; amatori de toate vârstele, inclusiv copii legitimati, pâna la 12 ani; tineri seniori (veterani), de la 35 la peste 70 de ani. Înscrierile se fac pâna mâine, la ora 18, la CS Ten Mar. Întrecerile au loc sâmbata si duminica, festivitatea de premiere fiind prevazuta pentru duminica, la ora 18.

Gavril Nutiu