Bregovic nu are fiţe

1Comentariu
Pe timpul şederii la Oradea, Bregovic a vrut doar ceai, apă plată şi fructe. Cotat ca cel mai greu nume din zona Pop, Goran Bregovic nu aa avut preţenţii deosebite pe timpul şederii sale la Continental.

„Acest om chiar m-a impresionat. La numele cu greutate pe care îl poartă, omul este deosebit de modest. Chiar nu a cerut nimic suplimentar, nimic ieşit din comun. A cerut doar să aibă fructe, apă plată şi ceai”, spune Andrei Pop, managerul Hotelului Continental Oradea. Andrei Pop spune că Goran Bregovic a fost un oaspete deosebit de comod, a ocupat un apartament şi la plecare chiar a scris, în cartea de onoare a hotelui, că a fost extrem de mulţumit. Din galeria vip-urilor care s-au cayat la Continental fac parte: Richard Claidermen, care a şi cîntat la pianul din hol pentru ceilalţi oaspeţi ai hoteluilui, dar şi preşedinţii României: Ion Iliescu, Traian Băsescu, premierii Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu.

Fiţe de vedete

Conform site-ului www. VDT online, prestaţiile artistice ale starurilor sunt direct proporţionale cu pretenţiile emise organizatorilor de spectacole. Mariah Carey, obişnuieşte să ceară de la organizatorii show-urilor pastile pentru gât, apă minerală, şampanie „Cristal” şi desigur, un serviciu de ceai pentru opt persoane. Jennifer Lopez, a făcut o pasiune pentru alb. Interpreta a cerut o cameră albă, flori albe, mese albe cu feţe albe, draperii albe, lumânări albe şi a încheiat cu canapele albe.Vicepreşedintele american Dick Cheney doreşte un anumit tip de costum şi ca toate televizoarele să fie deschise pe postul „Fox News”, în orice loc s-ar afla.Pentru a vedea originile acestei atitudini, se pare obligatorie pentru un star, trebuie să ne întoarcem în anii ’80. Atunci, formaţia „Van Halen” avea neapărat nevoie de boluri cu bomboane „M&M”, dar în care să nu se afle vreuna de culoare maro. O cerere inedită a venit din partea cântăreţei Diana Krall: o camera pentru yoga după terminarea spectacolului.
Goran Bregovic nu a avut pretenţii ieşite din comun.
Veronica Bursasiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor