Brigitte l-a ferecat pe Zeus

9Comentarii
Eva Gherdan
Eva Gherdan
ORADEA - Greu de crezut, dar o firmă de turism din Oradea a reuşit să facă ceea ce n-au putut face zeii de pe Olimp. În urma reclamaţiilor directoarei unei firme de turism orădene – Eva Gherdan, directoarea Agenţiei de turism Brigitte – hotelul Zeus din Guzelcamli a fost închis.

Povestea a început cu excursia organizată în perioada 31.08 – 10.09.2008, un circuit în Turcia, care nu a fost lipsit de evenimente neprevăzute.

„În această excursie cu un autocar de lux, de trei stele, am oferit nouă cazări la hoteluri de trei stele. În Kusadasi am avut rezervare la Hotel Soter, pentru cinci nopţi, dar hotelul nu a mai avut locuri şi ni s-a oferit Hotel Zeus din Guzelcamli, lângă Kusadasi – unde există un vestit parc naţional”, povesteşte Eva Gherdan.

Nemulţumiţi de serviciile oferite la Hotel Zeus, turiştii au cerut să se schimbe hotelul, lucru ce s-a şi întâmplat după doar o noapte de cazare. „Am solicitat schimbarea Hotelului Zeus şi restituirea banilor. Nu ni s-au restituit banii, dar am primit cazare la un alt hotel de patru stele. Am făcut plângere la Poliţia turistică din Guzelcamli şi în urma reclamaţiei noastre hotelul a fost închis”, spune Eva Gherdan.

Agenţia Brigitte a făcut programe de vizitare în plus, pentru a-şi mulţumi clienţii. Cu toate acestea s-au găsit câteva voci care au protestat. „Programul turistic oferit a fost respectat”, a precizat directoarea agenţiei, fapt confirmat de semnăturile a 29 de turişti, care au fost în excursie.

Cine 50 de turişti români au fost păcăliţi de un operator turistic din Oradea 04.09.2008


Vacanţa de vis a orădenilor, ruinată

Dan Birta9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor