Bronz pentru Bianca Lazăr Fazecaş

Bronz pentru Bianca Lazăr Fazecaş
BACĂU – Atletismul orădean a participat cu o delegaţie restrânsă la finalele CN de sală pentru juniori III, delegaţie formată din sportivi de la CS Crişul (în probele de aruncări şi semifond) şi CSŞ LPS Bihorul (în probele de sărituri).

Cea mai bună performanţă a fost realizată de Bianca Lazăr Fazecaş (CS Crişul, antrenori Livia şi Albert Méhes), care a obţinut medalia de bronz în proba de aruncare a greutăţii, cu 10,46 metri. Coechipiera sa, Bátori Gyopárka, s-a situat pe locul VI în aceeaşi probă, cu 9,99 metri. În vârstă de 14 ani, ambele sportive se află în primul an la junioare III şi au realizat noi recorduri personale. Foarte aproape de podium s-a aflat Laura Bojan (CSŞ LPS Bihorul), clasată pe locurile IV la săritura în lungime, cu 5,11 metri (nou record personal), respectiv la săritura în înălţime, cu 1,50 metri (record personal egalat). Ea a pierdut medalia de bronz la înălţime la numărul de încercări. Născută în 1993, Laura este considerată urmaşa Corneliei Deiac în proba de săritură în lungime, constituind o mare speranţă a atletismului românesc.
La finele săptămânii vor avea loc la Bucureşti finalele CN de sală pentru juniori I (18-19 ani). Delegaţia orădeană va fi destul de numeroasă şi va emite pretenţii la medalii. Cele mai mari speranţe pentru clasarea pe podium le au Cornelia Deiac, Halai Erika (la săritura în lungime), Lénárd Norbert (la triplusalt), Silviu Uivaroşan (la săritura în lungime), Adrian Pop (la aruncarea greutăţii).

Nutiu Gavril0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !