Bruscată pe acoperişul blocului

3Comentarii
Bruscată pe acoperişul blocului
O femeie de peste 60 de ani, a fost agresată de vecinul ei de o viaţă din cauză că l-a enervat

O pensionară din Oradea a fost agesată în urmă cu circa o săptămână, chiar pe acoperişul blocului unde locuieşte, de vecinul cu care împarte acelaşi palier de o viaţă. Altercaţia a pornit de la reparaţiile efectuate la izolaţia blocului de pe bulevardul Dacia nr. 116, B4, scara B. Doamna Valeria Buzgău, povesteşte că o primă altercaţie a avut-o cu o zi înainte de cea avută cu vecinul său, de această dată cu muncitorii care lucrau pe acoperiş. „La reparaţiile anterioare am fost foarte surprinsă să constat că pe porţiunea de acoperiş corespunzătoare apartamentului meu – etajul VII – izolaţia fusese făcută de mântuială. Rugasem Asociaţia să nu se repete lucrul acesta şi am decis să urmăresc şi personal mersul lucrărilor” povesteşte doamna V.B..

Îmbrâncită şi lovită cu uşa

„O primă altercaţie cu muncitorii care transportau şi depozitau baloturi de carton presat am avut-o luni, când i-am rugat pe aceştia să nu depoziteze toată cantitatea de peste o sută de baloţi – 35 – 40 kg fiecare – pe planşeul corespunzător uneia din camerele apartamentului meu. Atunci au bombănit, iar un vecin de la acelaşi etaj a intervenit spunându-le să nu mă ia în seamă fiindcă nu aş fi normală şi să facă lucrarea aşa cum le-a spus el”. Era vorba de Florin Sânza, care are un rol sus pus la asociaţia de locatari şi este vecin cu doamna Valeria dintotdeauna. „ Am obiectat spunând că doresc numai să mă asigur că lucrările vor fi efectuate corespunzător în acea zi, iar a doua zi cearta a contiuat cu aceleaşi jigniri, dar s-a finalizat cu ceva care m-a şocat peste măsură. Enervat la culme că nu am tăcut din gură şi am apărut din nou pe acoperiş să văd cum decurg lucrările, domnul Sânza m-a apucat de mână şi m-a azvârlit spre uşa de la casa scărilor, pe care mi-a izbit-o apoi în spate”. Şocată peste măsură de cele întâmplate, doamna Valeria a solicitat un certificat medico-legal şi şi-a reclamat vecinul agresiv la Poliţie.

Vecinul este stupefiat

Contactat telefonic, vecinul presupus agresor a fost stupefiat de faptul că vecina sa a făcut astfel de afirmaţii la adresa sa şi a continuat să susţină că aceasta nu ar fi în toate minţile. Ba mai mult, a recomandat reporterilor J.b. să ia legătura cu toţi vecinii care o cunosc de zeci de ani pe doamna Valeria, ca să li se confirme cele spuse de dumnealui. Totodată domnul Sânza neagă vehement toate acuzaţiile aduse, spunând că este posibil ca doamna Valeria să fi avut „vreo criză”(de nervi – n.r.) în acea zi şi spune că, dimpotrivă, dumnealui ar fi încercat să-i tempereze doemnei ieşirile avute pe acoperiş, deoarece din cauza dânsei risca să-i plece muncitorii.

Alexandra Borz, Cristian Horgos3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor