Bucatarie 2 in 1 la Judetean

6Comentarii
Bucatarie 2 in 1 la Judetean
Bucătăria Spitalului Judeţean a fost tăiată pe jumătate şi tot jumătate va fi şi personalul angajat aici.

Spitalul Judetean are de luni doar o singură bucătărie unde se prepară hrana pentru pacienţii din cele două unităţi cu paturi.
Managerul spitalului, dr. Carmen Pantiş, a informat că de luni bucătăria din Staţionar II (vizavi de Magazinul Crişul), cămara şi anexele aferente au fost închise. Bucătăria din Staţionar Ii care s-a închis luni funcţiona în curtea unităţii, în acelaşi corp de clădire unde era şi laboratorul anatomo-patologic. Ani de zile Jb a avertizat asupra pericolului pe care îl reprezintă situarea bucătăriei din Staţionar II, foarte aproape de acest laborator şi de un incinerator de resturi sanitare şi umane.

În ultimii ani, bucătăria în cauză a fost pusă la punct, dar funcţiona tot lângă cele două compartimente (laboratorul anatomo-patologic şi incineratorul). Nu de mult, laboratorul anatomo-patologic de aici a fost închis şi integrat tot în laboratorul de profil din Staţionar I, iar acum, bucătăria din Staţionar II a fost integrată celei de pe str. Gheorghe Doja.

Mutată

Mâncarea se prepară acum într-o singură bucătărie, la Staţionarul I (pe str. Gheorghe Doja), pentru pacienţii internaţi din acest imobil, dar şi pentru cei din Staţionar II. Pentru aceştia din urmă, hrana este transportată din bucătăria unică de acum, de la Staţionar I în Staţionar II, în caserole.
Prin unificarea celor două bucătării, magazii de alimente şi alte anexe, conducerea unităţii apreciază că se vor face economii mari, fără să se scadă calitatea hranei pentru pacienţi.

Reduceri

Personalul însă, în număr de 30, va trebui înjumătăţit. Managerul Pantiş a informat că reducerea de personal va avea loc cel mai probabil începând cu 1 decembrie. Atunci, la bucătărie, dintre cei 30 de angajaţi vor mai rămâne doar 15. Managerul Pantiş opinează că se va încerca redistribuirea personalului de la bucătărie în unitate, înainte de a se face concedieri.
Tot în luna cadourilor vor rămâne fără slujbe sau mutaţi pe alte posturi circa 22 de angajaţi TESA, tot de la Spitalul Judeţean.

O.Ş.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor