Buletinul și dovada plății unei amenzi se pot trimite prin e-mail

Reactualizat la:
4Comentarii
Buletinul și dovada plății unei amenzi se pot trimite prin e-mail
Noutate – actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Poliția Română operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de mail Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, trebuie să transmiteți dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat, respectiv pentru Inspectoratul de Poliție Județean Bihor la adresa:

E-mail: oug41.2016.sr@bh.politiaromana.ro.

De asemenea, nu mai este nevoie să mergeți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Totodată, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei.

Adresa de e-mail pusă la dispoziția cetățenilor pentru obținerea de informații legate de emiterea certificatului de cazier judiciar este cazier@bh.politiaromana.ro

LINK ADRESA DE EMAIL POSTATĂ PE SITE-UL POLIȚIEI BIHORENE:

https://bh.politiaromana.ro/ro/utile/program-cu-publicul-acte-necesare/serviciul-rutier14308100574Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor