Bune şi rele la Serbările Berii

15Comentarii
Bune şi rele la Serbările Berii
ORADEA – Sâmbătă seara s-a consumat un schimb de replici între zeci de orădeni şi un reprezentant al organizatorilor, numit de colegi Leontin.

Nemulţumirea a fost alimentată de caniculă. Astfel, arşiţa a făcut ca majoritatea participanţilor la Serbările Berii Timişoreana să meargă în spaţiul amenajat în Parcarea din Piaţa Independenţei după ora 21:00. Iar la ora 22:30 jandarmii au anunţat închiderea evenimentului iar la ora 23:00 au „dat stingerea” explicându-le oamenilor că Primăria a dat autorizaţie de desfăşurare doar până la ora respectivă.

Însă în timp ce majoritatea oamenilor s-au împăcat cu situaţia şi au început să plece, un angajat al firmei Millenium Comunication a încins din nou spiritele prin replici şi o atitudine deloc inspirată.

„Întrebat de ce pe fluturaşii promo se promite spectacol de trei zile şi trei nopţi, respectivul organizator a răspuns că nu e la emisiunea «Întrebări şi răspunsuri» şi s-a aşezat pe platou într-o poziţie sfidătoare. Mai mult, ni s-a adresat cu expresii de genul «Bă, Titi» sau «o clanţă» şi ne-a ameninţat că ne amendează dacă nu plecăm. Aceasta deşi eram cu mai mulţi prieteni la masă care i-au atras atenţia că doar consumul de băuturi alcoolice e interzis după ora 22:30, nu şi de răcoritoare sau gustări”, ne-a declarat orădeanul Cristian R. (30 ani).

În urma neînţelegerilor dintre organizatori şi tinerii participanţi, jandarmii au fost nevoiţi să adopte un ton mai hotărât, mai ales că la un moment dat a fost aruncată şi o bancă în Criş, peste gărduleţul metalic care îngrădeşte parcarea dintre râu şi Pasajul Vulturul Negru.

 

Scuze şi explicaţii

„Este regretabil faptul că a apărut această neînţelegere între colegul nostru şi câţiva vizitatori ai Serbărilor Timişoreana. Menţionăm că pentru acest eveniment contractul cu Primaria Municipiului Oradea presupunea încheierea oricărei activităţi la ora 23. Contract care trebuie respectat cu stricţe. Şi în celelalte oraşe în care Caravana Timişoreana a fost până acum, autorizaţia de la primării nu a depăşit ora 23. Un alt lucru care trebuie menţionat este faptul că în această caravană este implicată o echipă de aproximativ 100 de persoane, în cea mai mare parte colaboratori. Din păcate, unii dintre ei nu au înţelepciunea de a încerca pe cale amiabilă să rezolve tensiunile care pot apărea din diverse cauze: canicula, oboseala, presiune. Ne simţim nevoiţi să ne asumăm comportamentul colaboratorului nostru cu regretul că în această poveste nu este implicat doar numele agenţiei noastre, ci şi numele clientului care prin acest proiect gigant încearcă să aducă în cele zece oraşe cu adevărat o sărbătoare unică, atât prin amploare, cât şi prin concept.”, ne-a precizat ofiţerul de presă al firmei Millenium Comuncation, delegată de firma Bere Timişoreana pentru organizarea evenimentului.

Cu această ocazie, Millenium Comuncation ne-a transmis şi câteva date organizatorice despre Caravana care a trecut prin Oradea:

 

Cristian Horgos15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor