“Bursă” Bechtel la Marghita

“Bursă” Bechtel la Marghita
ORADEA – AJOFM Bihor împreună cu Compania Bechtel organizează, vineri, 15 decembrie 2006, o „Bursă a locurilor de muncă” pentru persoanele interesate să se angajeze la Autostrada Transilvania. Afis nou

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:00, la Casa de Cultură a Municipiului Marghita. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă în meseriile de supervizor resurse umane, asistent resurse umane, achiziţioner materiale de construcţii, translator, operator AutoCad, tehnician topometrist, inginer topograf şi inginer constructor. În ceea ce priveşte persoanele cu studii medii, posturile oferite sunt pentru maiştri structuri, tereasamente, pavaj, şefi de echipă, topografi, operatori (buldozer, excavator, greder, foreze în cariere), macaragii, dulgheri, fierari-betonişti, şoferi, legători de sarcină, asfaltatori, etc. Pentru majoritatea posturilor este necesară experienţă.

Condiţii

Potrivit informaţiilor primite de la Bechtel, compania asigură transport la locul de muncă, iar pentru cei care locuiesc la o distanţă mai mare de 70 kilometri, cazare. Angajaţii vor fi plătiţi dublu pentru orele suplimentare prestate şi vor primi şi tichete de masă. De asemenea, angajaţii vor primi echipament de protecţie, inclusiv geci de iarnă. Pentru persoanele care au experienţă în meseriile de fierari betonişti şi dulgheri, dar nu deţin diplomă, vor fi organizate cursuri de calificare.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase