Bursa locurilor de munca pentru absolventi

6Comentarii
Bursa locurilor de munca pentru absolventi
AJOFM Bihor organizează vineri, 24 septembrie, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

Bihorenii care doresc să-şi caute un loc de munca au, în această săptămână, multiple posibilităţi. Pe lângă oferta de 291 de locuri de muncă disponibilă la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor, vineri 24 septembrie este organizată „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”. „«Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi» se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, în 24 septembrie, între orele 9:00 – 13.00”, ne-a informat Maricica Juca, purtătorul de cuvânt al AJOFM Bihor.

Participanţi

AJOFM Bihor a invitat la bursă circa 40 de agenţi economici din domenii diferite de activitate. „Până în prezent şi-au confirmat participarea 19 agenţi economici, care vin cu o ofertă de 460 de locuri de muncă. Invităm angajatorii să participe la această acţiune şi să confirme participarea la sediul AJOFM Bihor din Oradea, str. Transilvaniei, nr.2 până la data de 23.09.2010”, a precizat, marţi – 21 septembrie, Maricica Juca.

Este de aşteptat ca numărul firmelor care vor participa la bursă să crească până vineri, reprezentanţii agenţiei judeţene spunând că vor primi la eveniment chiar şi agenţii economici care se vor hotărâ în ultima clipă să participe. „Nu este nici o problemă dacă agenţii economici vin să confirme chiar şi în ziua în care are loc bursa. Vom fi pregătiţi să le oferim un spaţiu unde să-şi prezinte oferta”, ne-a declarat Maricica Juca. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon nr. 0359-800.960 sau 0259-436.821

Pe de altă parte, în cursul lunii august 2010 la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bihor au fost înregistrate şapte notificări în conformitate cu prevederile art.70 şi art.71ą din Legea nr.53/2003 Codul Muncii. „Notificările cuprind informaţii cu privire la intenţia de concediere colectivă  pe parcursul perioadei septembrie-noiembrie 2010 a unui  număr estimativ de 517 salariaţi care aparţin unor societăţi comerciale (care activează în domeniul produselor petroliere, exploatării miniere) cât şi salariaţi ai unor instituţii publice”, a explicat Simona Iancu, inspectorul-şef al ITM. Aceştia pot participa şi ei la bursă.

S.Al., D.B.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor