Bursa talentelor

Bursa talentelor
Selecția câștigătorilor are loc în perioada 15 noiembrie – 24 noiembrie 2014.


Fundația Comunitară Oradea anunță bihorenii că programul Bursa talentelor este în plină desfășurare, aplicațiile fiind așteptate până pe data de 14 noiembrie 2014.

„Bursa talentelor este un program inițiat de Fundația Comunitară Oradea, aflat la cea de a doua ediție. În acest an se are în vedere acordarea a 10 burse în valoare de 4.500 lei/bursă. Programul se adresează celor înscriși într-o formă de învățământ cu idei de proiecte ce au ca scop realizarea unor produse novatoare, lucrări de diplomă/doctorat, articole sau cărți, cercetări de piață, participarea la competiții etc. cu impact pozitiv în comunitatea bihoreană”, spune Ioana Şandor, preşedinte executiv FCO. Beneficiarii selectați pentru a primi cele 10 burse vor participa pe data de 11 decembrie 2014 la evenimentul organizat de Fundația Comunitară Oradea – Gala Responsabilităţii Sociale Corporative. Fundația va premia cu această ocazie companiile implicate în comunitate în anul 2014 și va invita la eveniment companiile interesate a se implica în finanțarea proiectelor din cadrul Bursei Talentelor (acordarea burselor), în timp ce bursierii vor organiza standuri de prezentare ale propriilor proiecte și își vor susține proiectele în fața participanților.

Toți cei interesați de Bursa talentelor sunt invitați pe site-ul Fundației Comunitare Oradea http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitatile-fundatiei/bursa-talentelor pentru a consulta Ghidul și Formularul de aplicare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !