Burse pentru cercetătorii români

Burse pentru cercetătorii români
New Europe College (NEC) anunţă concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2010 – 2011.

Bursele sunt pentru universitari / cercetători români din domeniile ştiinţelor umaniste, sociale şi economice. Condiţiile de participare sunt următoarele: candidatul trebuie să fie înscris la doctorat sau să aibă titlul de doctor. Se va acorda totodată prioritate candida-ţilor sub 40 ani şi celor care nu au beneficiat încă de burse NEC. A treia condiţie ar fi o foarte bună cunoaştere a cel puţin două din limbile străine de circulaţie internaţională, dar ar fi de preferat ca una din ele să fie engleza.

Despre bursă

Prin profilul său, NEC pune accentul asupra dezbaterilor inter şi trans-disciplinare. Se încurajează proiectele care permit această deschidere, fără a pierde din rigoarea disciplinară. Condiţii ale bursei: aceasta se acordă pentru un an academic (10 luni). Programul bursierilor presupune prezenţa obligatorie în Bucureşti cel puţin o dată pe săptămână timp de 9 luni. În intervalul de 10 luni, bursierii vor beneficia de un stagiu de cercetare într-unul din marile centre universitare sau de cercetare din străinătate. Valoarea bursei lunare (acordată pe durata a 9 luni) este echivalentul în ron a 600 euro (neimpozabili), la care se adaugă 2.600 euro pentru stagiul de cercetare.

Înscriere şi termene

Formularul de participare la concurs poate fi obţinut de la adresa www.nec.ro sau prin e-mail de la applications@nec.ro. Persoana de contact este Irina Vainovski – Mihai. De asemenea, formularul poate fi ridicat de la sediul New Europe College în zilele de luni – vineri, orele 10:00 -17:00 sau poate fi primit prin poştă în cazul candidaţilor din provincie. Formularele trimise prin e-mail trebuie sa conţină la rubrica Subject următoarele cuvinte: „Burse NEC”. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 021. 30.79.910, între orele 10:00 – 17:00 ale fiecărei zile lucrătoare sau prin e-mail: applications@nec.ro.

Otilia Şandor0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !