Business Education for Students

„Business Education for Students” este noul proiect AIESEC, ce se va derula în perioadele 24 – 25 martie si 30 martie – 1 aprilie, la Universitatea Oradea. Scopul proiectului este oferirea unei pregatiri studentilor, astfel încât acestia sa poata veni în întâmpinarea cerintelor mediului de afaceri-angajare sau dezvoltarea propriei afaceri.

Studentii vizati pentru implicarea în proiect sunt cei care au participat în programul de burse Socrates si Erasmus, studentii de la Facultatea de Stiinte Economice, anii II, III, IV si masteranzi, studentii care lucreaza în cercetare, studentii CISCO etc. În proiect vor fi implicate companii, dar si organizatii nonguvernamentale.

Proiectul are la baza un ansamblu de traininguri si sesiuni interactive, menite sa le ofere tinerilor o experienta practica, vizând dezvoltarea personala si antreprenoriatul. Iulia Vesa, membru al organizatiei internationale AIESEC, afirma ca „descoperirea nevoii de forta de munca foarte bine pregatita a dat nastere ideii acestui proiect, prin care vrem ca studentii oradeni sa se dezvolte profesional, cu scopul de a fi cât mai bine pregatiti la terminarea studiilor.

Studentii selectati vor trece prin module de programe de pregatire în ceea ce priveste antreprenoriatul, livrate de Compania Partenera RoMarketing si reteaua de traineri valorosi a AIESEC România, precum si de traineri ai companilor implicate ca si partenere pe proiect”.

Studentii vor fi de asemenea împartiti pe grupe-de marketing, resurse umane, finante, sub forma unor departamente. În acest mod, pregatirea va fi livrata de companii specializate pe respectivul domeniu. În final, participantii vor fi încurajati sa rezolve un numar de studii de caz propuse de companii, pe baza cunostintelor acumulate.

Denise Strete0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !