Ca sa nu fie victime

Ca sa nu fie victime
Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane derulează campania de prevenire a traficului de minori „Foloseşte Internetul cu grijă …Traficul de minori are feţe ascunse!”

Elevii mai multor scoli din muncipiul Oradea au fost avertizaţi asupra riscurilor la care se expun prin navigarea pe Internet. La nivelul Centrului Regional Oradea al A.N.I.T.P au fost şi vor fi organizate o serie de întâlniri cu elevii din şcolile bihorene cât şi din centrele de primire minori ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Bihor în cadrul cărora sunt promovate materiale cu conţinut preventiv şi recomandări referitoare la modul de utilizare în siguranţă a internetului.

Ziua siguranţei

Cu ocazia Safer Internet Day 2011 – Ziua Siguranţei pe Internet (8 februarie), Centrul Regional Oradea din cadrul A.N.I.T.P împreună cu poliţiştii din cadrul I.P.J Bihor, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia de Proximitate au derulat activităţi preventive la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Municipiul Oradea şi la Şcoala Generală Nojorid.
Prin aceste acţiuni se încearcă prevenirea traficului şi exploatării copiilor, în particular a situaţiilor apărute prin utilizarea noilor mijloace tehnologice (internetul, telefonul mobil, aparate video şi foto) prin implementarea acţiunilor de conştientizare în rândul copiilor aflaţi în situaţie de risc sau în rândul victimelor traficului de copii.
V.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !