Cabinet scolar construit de Habitat

Cabinet scolar construit de Habitat
În cadrul proeictului „Împreună pentru fiecare” finanţat de Rompetrol, la Beiuş se va construi cel mai modern cabinet şcolar din municipiu.

Habitat pentru Umanitate Beius, în parteneriat cu Primăria Beiuş, şi cu finanţare din partea companiei Rompetrol vor realiza cel mai modern cabinet scolar din municipiu. Acesta va fi situat în cadrul Şcolii Generale cu clasele I-VIII „Ep. Nicolae Popoviciu”.

„Cabinetul medical va fi situat în incinta şcolii şi la realizarea lui vor fi implicaţi voluntari coordonaţi de specialiştii Habitat. Finanţarea este asigurata de Rompetrol prin programul naţional „Impreună pentru fiecare” la care au concurat numeroase proiecte din toată ţara. Ne bucurăm că ne numărăm printre cei 20 de beneficiari ai programului Rompetrol şi că astfel putem oferi copiilor care au nevoie de asistenţă medicală condiţii foarte bune”, afirmă Emil Popa, manager comunicare la Habitat pentru Umanitate Beiuş.

Lucrările sunt în stadiu de pregătire şi în scurt timp vor fi demarate pentru că până la sfârşitul lunii octombrie trebuie finalizate. Activităţile de construcţie vor avea loc după încheierea orelor de curs, aşa încât elevii să nu fie deranjaţi în timpul orelor. Beneficiile proiectului sunt numeroase. Prin implementarea acestui proiect, comunitatea beiuşeană va beneficia de un cabinet medical şcolar conform standardelor europene, de servicii medicale de calitate acordate elevilor sau cadrelor didactice. În partea a doua a proiectului va avea loc o campanie de conştientizare a elevilor cu privire la importanţa unei educaţii sanitare sănătoase.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !