Cad şi gheretele din piaţă

4Comentarii
Cad şi gheretele din piaţă
ARAD - Gheretele din bazarul Pieţei Mihai Viteazul, singurele care au rămas în picioare după operaţiunea de duminica trecută, când demolarea construcţiilor improvizate a avut loc în forţă, îşi vor închide şi ele uşile.

Evenimentul va avea loc la 1 mai, pe timp de 40 de zile, perioadă în care conducerea TOP are de gând să efectueze reparaţiile pe care le-a propuse pentru bazar (refacerea canalizării şi montarea de pavele).

Decizia a fost luată după mai multe negocieri între conducerea societăţii şi comercianţii care au gherete în bazar, ultimii propunând modernizarea pe banii lor a gheretelor (înlocuirea uşilor şi geamurilor cu tâmplărie termopan). Conducerea TOP a acceptat în cele din urmă renovarea gheretelor propuse de comercianţi, cu condiţia ca această renovare să fie unitară (toată tâmplăria să fie identică la toţi) şi cu cea de a-şi închide magazinele cu începere de la 1 mai, când va demara şantierul în bazar.

40 de zile

„Ni s-a promis că ne vom întoarce aici, iar fiecare va vinde ce are cuprins în obiectul de activitate. Timp de 40 de zile, din 1 mai, vom sta acasă, pentru că atunci va începe decaparea asfaltului, montarea pavelelor şi alte renovări”, ne-a declarat Aurelian Toma, liderul comercianţilor din bazarul Pieţei Mici. Comerciantul susţine că managerii TOP le-au promis că după refacerea pieţei şi după reabilitarea gheretelor pe banii lor, comercianţii vor semna cu societatea contracte pe un an (şi nu pe o lună cum au fost până acum), cu posibilitatea de prelungire cu încă un an.

Declaratie: „Ni s-a spus că ni se vor face contracte pe un an, cu prelungire pe încă unul” Aurelian Toma.

Adriana Barbu4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor