Cadouri de la angajatii penitenciarului

Cadouri de la angajatii penitenciarului
Colectivul angajaţilor de la Penitenciarul Oradea au jucat rolul Iepuraşului de Paşte.

În săptămâna Patimilor Domnului nostru Iisus Hristos întregul colectiv al Penitenciarului Oradea a dorit sa fie partener de suflet proiectului organizat de către Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei precum şi Asociaţia Ortodoxă „Filantropia” cu binecuvântarea Prea Sfinţitului Părinte Episcop Dr. Sofronie Drincec, Episcopul Oradiei. Salariaţii Penitenciarului au răspuns afirmativ la iniţiativa părintelui lor spiritual şi au adunat suma de 3.000 de lei care s-a concretizat în pachete cu alimente de bază în valoare de 50 de lei fiecare.

Marţi pachetele au ajuns la destinatari, 60 de suflete, pentru care au reprezentat o bucurie nesperată pe care au adus-o cu mult drag reprezentanţi ai Penitenciarului Oradea respectiv Inspector Principal Diana Florea, subcomisar Daniela Blaga şi Agent Principal Petru Bulzan sub îndrumarea părintelui capelan Comisar Şef Dan Lele. Lor li s-au alăturat angajaţi ai fabricii de zahăr S.C. „Diamant” S.A Oradea care au adunat 1.000 de lei pentru un tânăr suferind de o boala incurabilă, donând şi 100 kg de zahăr.

Din suflet

Distribuirea pachetelor a fost posibilă cu ajutorul Părintelui Consilier Laurenţiu Lazăr care are în evidenţă persoanele cu dizabilităţi care nu se pot deplasa precum si persoanele în vârstă complet neajutorate. Întâlnirea de suflet s-a încheiat cu mare bucurie şi lacrimi pentru cei vizitaţi mulţumindu-ne apoi pentru ca suntem alături de ei şi nu îi uităm. „Sperăm că acţiunea nostră umanitară a adus o parte din Lumina cea Sfântă a Învierii şi în sufletele acestor nevoiaşi cu nădejdea că acestei acţiuni îi vor urma şi altele”, se arată într-un comunicat făcut public de reprezentanţii Penitenciarului.

V.T.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !