Câini taxaţi ca locatari?

Câini taxaţi ca locatari?
Articolul publicat în J.b. „Taxa de lift pentru câine” produce reactii în rândul Asociatiei nr. 102 Sovata. Daca initial a fost reclamat faptul ca proprietarii de câini trebuie sa plateasca pentru acestia o taxa pentru lift, acum un locatar demonstreaza faptul ca plateste pentru câine taxe ca pentru un membru al familiei.

Presedintele asociatiei, Paul Mircea, a declarat ca este la latitudinea Adunarii Generale sa stabileasca taxele pentru detinerea de animale în bloc. Peto Ladislau, din Blocul C 20 de pe strada Sovata, contesta deciziile Adunarii Generale, afirmând ca „88 de participanti la sedinta nu pot fi reprezentativi pentru peste 1.000 de membri ai asociatiei”.

„Noi platim, si o pot demonstra cu tabelul afisat la intrarea în bloc, taxe pentru câine pentru transport gunoi, salariu personal de serviciu, ascensor si energie electrica, spune Peto Ladislau.

Cu de la sine putere, seful de scara a introdus a cincea persoana, câinele, la plata acestor cheltuieli”. Primaria Oradea sustine ca decizia Adunarii Generale a locatarilor poate fi contestata în instanta.

Veronica Bursasiu

Taguri: