Călătorie culturală la Praga

De Crina Dobocan
Călătorie culturală la Praga
Doar cinci locuri au mai rămas disponibile pentru cei care vor să aplice pentru proiectul ,,Să cucerim Praga!’’

Praga, una dintre cele mai populare destinaţii ale Europei de Est, fascinează prin arhitectura sa veche, care s-a păstrat excelent mai bine de 600 de ani. Studenţii orădeni au şansa de a cunoaşte cultura extraordinară pe care acest oraş o are de transmis. Tinerii mai au la dispoziţie câteva zile pentru a completa cele cinci locuri rămase disponibile în cadrul proiectului ,,Să cucerim Praga!’’.

Proiectul are ca obiectiv vizitarea celor mai importante atracţii turistice din capitala Cehiei, cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne, acumularea de cunoştinţe culturale şi istorice, precum şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor. Pe de altă parte, tinerii au ocazia de a lega noi prietenii, de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare şi de a învăţa să lucreze în echipă.

La finalul celor cinci zile de proiect (16-22 septembrie 2016), studenţii orădeni vor putea să aducă şi să aplice în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le vor observa în Praga. Organizatorii – RomStud Travel, anunţă că, la cererea participanţilor, se va putea organiza şi o escală la Viena.

Costul excursiei, în urma subvenţionării aplicate pentru proiecte culturale la nivel european, este de 186 de euro, în care este inclusă cazarea, micul dejun şi transportul cu autocarul dus-întors. Doritorii se pot înscrie completând formularul de înscriere pe care-l pot găsi accesând: https://goo.gl/yxTEpC. Informaţii suplimentare despre proiect şi despre înscrieri se pot găsi pe pagina de facebook a Asociaţiei RomStud Travel sau pe site-ul www.romstud-travel.ro.

,,Completarea formularului de înscriere este obligatorie pentru selecţia de participare în cadrul proiectului. De asemenea, pentru a ne asigura că studenţii sunt informaţi cu privire la acest proiect, este obligatoriu documentul cu informaţii utile, al cărui link poate fi găsit în partea de jos a formularului de înscriere sau pe pagina www.romstud-travel.ro. Toţi participanţii finali vor primi un acord de participare din partea organizaţiei noastre.

Acordul cuprinde obligaţiile asociaţiei, dar şi pe cele ale participanţilor, precum şi condiţiile de retragere din proiect’’, au anunţat organizatorii. Asociaţia RomStud Travel are ca obiectiv promovarea diversităţii culturale şi îşi propune să aducă amintiri de neuitat în portofoliul fiecărui participant la proiectele organizaţiei. Totodată, organizaţia îşi propune să schimbe mentalităţi de viaţă şi să ofere exemple morale şi interculturale participanţilor la proiectele sale, astfel încât aceştia să fie dornici să schimbe în bine societatea în care trăiesc.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !