Călcaţi în picioare de FRF

Călcaţi în picioare de FRF
SIMERIA – Calvarul arbitrajelor ostile împotriva echipei Olimpic Simeria a continuat şi în etapa a IX-a a ligii secunde de futsal, în cadrul partidei din deplasare cu Elite Gheorghieni.

Olimpic a pierdut nedrept, la masa verde, meciul de acasă cu Spicom Sf. Gheorghe din etapa a VIII-a, pentru că asistenta a ajuns cu şapte minute mai târziu cu legitimaţia la sală. Acum, simerienii au fost din nou călcaţi în picioare de arbitrii şi implicit de FRF la partida din deplasare cu Elite Gheorghieni.
Olimpic a condus tot timpul meciului cu 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-3, 6-4 şi 7-5, dar a fost egalată, pentru că arbitrii au făcut tot ce s-a putut pentru a ajuta echipa gazdă. „Arbitrii care erau culmea din Tg. Mureş şi Odorhei au permis desfăşurarea meciului, deşi medicul de la ambulanţă nu avea delegaţie, iar sala nu avea tabelă. În plus gazdelor li s-a acceptat să joace dur şi să comenteze deciziile. Şi ca tacâmul să fie complet, arbitrii au profitat că nu era tabelă în sală şi au prelungit meciul peste 10 minute, pentru ca gazdele să poată egala”, comenta Horaţiu Zaiu, preşedintele clubului Olimpic.
Ciprian Marinuţ0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase