Calculatoare pentru asociaţii

Calculatoare pentru asociaţii
ORADEA – Ieri s-au făcut primii paşi concreţi pentru punerea în practică a proiectul Primăriei de a dota asociaţiile de propretari din Oradea cu tehnică de calcul, în vederea unei mai bune comunicări.

Sala mare a Primăriei s-a umplut de lume, administratori şi preşedinţi ai celor mai mari asociaţii orădene, mulţi dintre ei pensionari, veniţi pentru a semna contractele de comodat pentru calculatoarele şi imprimantele care le vor fi distribuite în zilele următoare. „Eu n-am mai lucrat cu calculatorul sau cu imprimanta, dar am cine să mă ajute până învăţ: nepotul meu”, ne-a mărturisit Ana G., prezentă ieri la Primărie.
Costul unui astfel de set este de 14.500.000 lei şi au fost cumpărate de la Bene International, firma câştigătoare a licitaţiei organizate în cadrul acestui proiect.

Pentium 4
„Cele 100 de calculatoare şi imprimante le vom pune la dispoziţia asociaţiilor gratis, pentru a vă oferi posibilitatea să vă ţineţi contabilitatea mai uşor. Totuşi, fără persoane care să le folosească, devin mobile inutile şi adună praful degeaba. Pe de altă parte, ştim cu toţii că există site-uri cu pătrăţel roşu. Sper că episoadele de acest gen vor fi cât mai scurte pe calculatoarele acestea”, le-a spus primarul Petru Filip administratorilor.
După semnarea contractelor de comodat, începând de azi, calculatoarele Pentium 4, dotate cu sistem de operare XP Profesional, vor fi distribuite asociaţiilor, câte 20 pe zi, de la sediul firmei din Calea Clujului nr. 58 A.

Ghilea Cristina0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase