Calea de rulare, vinovată

REŞIŢA – În ultimele zile, tramvaiele reşiţene „au circulat“ într-o defecţiune continuă. Unele au deraiat, la altele, conform spuselor directorului SC Prescom, Florin Glava, s-a rupt „traverseul“.

Toate defecţiunile se repară, partea rea constă însă în faptul că cetăţenilor nu le convine acest lucru. Şi este normal ca din moment ce oamenii plătesc biletul, să aibă pretenţia să ajungă la destinaţie fără incidente şi cât mai operativ.

Cert este că oamenii nu sună la Prescom, societatea care administrează transportul în comun, ci sună să ne sesizeze şi să ceară lămuriri de la ziarul Timpul.
Noi l-am contactat telefonic pe dl director Glava, care ne-a spus că: „toate aceste defecţiuni se datorează căii de rulare a tramvaiului care are o serie de defecţiuni.

În ianuarie 2007, vom merge la Timişoara, unde vom avea o serie de discuţii cu specialiştii în domeniu, sperând astfel să rezolvăm aceste probleme. Incidente de acest gen vor mai avea loc. De aceea e imperios să căutăm soluţii“.

Directorul Prescom ne-a lămurit şi în privinţa motivului pentru care Tramvaiul copiilor nu mai circulă începând de azi, 28 decembrie 2006: „Au existat o serie de acte de vandalism în tramvai şi nu se merită“.

Nina Curiţa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase