Calendarul fiscal al lunii februarie

Calendarul fiscal al lunii februarie
Agenţii economici şi persoane le fizice au obligaţia să depună până la finele lunii februarie mai multe declaraţii. Informatii se pot obţine de la birourile de asistenţă pentru contribuabili din cadrul fiecărei administraţii financiare sau la telefon 211151.

Data depunerii declaraţiilor
25 februarie
-Calcularea, reţinerea şi virarea impozitului pe venit, precum şi depunerea “Declaraţiei privind obligaţiile de plată la bugetul general consolidat” – formular 100 – obligaţia revine contribuabililor persoane juridice sau fizice care au obligaţia reţinerii la sursă, lunar, a impozitului pe venit;
28 februarie
-Depunerea fişelor fiscale la unitatea fiscală, precum şi transmiterea unui exemplar salariaţilor – obligaţia revine plătitorilor de venituri din salarii sau asimilate salariilor;
-Depunerea “Declaraţiei privind impozitul reţinut pe veniturile cu regim de reţinere la sursă, pe beneficiar de venit” – formular 205 – obligaţia revine plătitoriilor de venituri din drepturi de proprietate intelectuală, valorificarea de bunuri în regim de consignaţie, contract de agent, comision sau mandat comercial, activităţi desfăşurate în baza contractelor/convenţiilor civile, asocierea unei persoane fizice cu o microîntreprindere, care nu generează o persoană juridică, etc.


Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !