CALENDARUL SESIUNILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ PENTRU REGIUNEA NORD VEST – JUDEŢUL BIHOR (P)

Reactualizat la:
CALENDARUL SESIUNILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ  PENTRU REGIUNEA NORD VEST – JUDEŢUL BIHOR (P)

Dacă sunteți interesați de modalitățile prin care puteți obține și utiliza fonduri nerambursabile vă stăm la dispoziție cu trei cursuri care deslușesc integral și într-o manieră practică tot parcursul de la idee – la dobândirea banilor – la utilizarea banilor – și nu în ultimul rând la menținerea investiției pe termen mediu și lung.

VINO SĂ ÎNVEŢI DIRECT DE LA CONSULTANŢII CARE ELABOREAZĂ CERERI DE FINANŢARE ŞI IMPLEMENTEAZĂ PROIECTE !!!

Cursurile sunt interactive şi sunt orientate pe formarea abilităţilor participanţilor în scopul creşterii capacităţii de scriere și gestionare a proiectelor.

TRAINERI / CONSULTANŢI

Codruţa MEŞTER – consultant cu acreditare internațională în managementul proiectelor, Institute of Leadership & Management, UK, practician cu peste 10 ani de experiență specifică în pregătirea documentațiilor și executarea proiectelor. Experienţă specifică: POSDRU, POR, HURO, POS CCE, PNDR, LEONARDO

Radu CHINDE – consultant cu acreditare naţională în managementul proiectelor, Centrul pentru Implementarea Managementului Performant, Bucureşti, practician cu peste 8 ani de experienţă specifică în pregătirea documentațiilor și executarea proiectelor. Experienţă specifică: POR, PNDR, POSDRU, HURO, POS CCE

 

CURS 1. MANAGER DE PROIECT

ELABORAREA DOCUMENTAȚIEI ÎN VEDEREA OBȚINERII UNEI FINANȚĂRI NERAMBURSABILE

 

Când se realizează

Unde se realizează

Diplomă recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

Trainer / Consultant

Taxă participare / persoană

13.05.2014 -20.05.2014

Oradea / Băile Felix

Manager proiect

cod COR 242101

Codruţa MEŞTER

Radu CHINDE

990 lei

16.06.2014-23.06.2014

Oradea / Băile Felix

Manager proiect

cod COR 242101

Codruţa MEŞTER

Radu CHINDE

990 lei

Pentru înscrierile efectuate şi plăţile confirmate până cel târziu 07.05. 2014, taxa de participare este de doar 890 de lei / persoană.

 

CURS 2. MANAGER

UTILIZAREA FONDURILOR NERAMBURSABILE PRIN PROIECTE. DERULAREA PROIECTULUI DIN MOMENTUL SEMNĂRII CONTRACTULUI DE FINANŢARE

 

Când se realizează

Unde se realizează

Diplomă recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

Trainer / Consultant

Taxă participare / persoană

21.05.2014 –26.05.2014

Oradea / Băile Felix

Manager

cod COR 112029

Codruţa MEŞTER

Radu CHINDE

1.090 lei

Pentru înscrierile efectuate şi plăţile confirmate până cel târziu 12.05.2014, taxa de participare este de doar 990 de lei / persoană.

 

CURS 3. ANALIZA COST BENEFICIU

 

Când se realizează

Unde se realizează

Diplomă recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii

Trainer / Consultant

Taxă participare / persoană

12.06.2014 – 14.06.2014

Oradea / Băile Felix

Certificat de participare

Radu CHINDE

992 lei

Pentru înscrierile efectuate şi plăţile confirmate până cel târziu 31.05. 2014, taxa de participare este de doar 930 de lei / persoană.

CE VĂ OFERIM

În urma participării la aceste cursuri veţi deprinde, prin cadrul aplicaţiilor practice, informaţiile necesare în vederea scrierii unui proiect cu şanse reale de a obţine finanţare şi derulării unui contract de finanţare conform cerinţelor Autorităţilor finanţatoare.

Aplicaţiile practice se bazează pe studii de caz reale şi exerciţii privind întocmirea şi gestionarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă, prin utilizarea metodei experiențiale (experimentând aici și acum, fiecare cursant are posibilitatea de a testa ce și cum funcționează).

Cursuri aliniate cu metodologia PMI® (Project Management Institute) – cea mai mare organizație profesională de profil.

INSCRIE-TE ACUM ! Peste 85% din durata cursului învățarea se face prin aplicație practică.

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE

Rezervarea locurilor se poate face online sau prin telefon (0727.137.637), prin completarea formularului de înscriere care poate fi descărcat de la adresa: http://cursuri-invest.ro/wp-content/uploads/2013/10/Cerere-de-inscriere-curs.doc , de pe site-ul www.cursuri-invest.ro , în limita locurilor disponibile. Formularele de înscriere se pot trimite prin e-mail la adresa: spesinvest@gmail.com , prin fax la numărul 0359.814.891.

Pentru grupuri de persoane se aplică reduceri. Vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !