„Câlnicelul“, noi standarde

REŞIŢA – „Platforma Câlnicel“ a intrat de curând, într-un amplu şi complex proces de modernizare, fiind unul dintre numeroasele proiecte de investiţii luate în considerare de Grupul U.C.M.R., în viitorul apropiat.

Hala de Ansamble Sudate, cunoscută ca „Hala Câlnicel“, este spaţiul de producţie pentru componentele turbinelor şi ale motoarelor. Proiectul de reabilitare va avea ca rezultat atât o nouă înfăţişare, cât şi mai ales, retehnologizarea fluxului de producţie, la noi standarde.

În ceea ce priveşte exteriorul, se are în vedere înlocuirea închiderilor perimetrale cu o soluţie integrată de „panouri sandwich“ şi policarbonat, ceea ce va face ca hala să semene foarte mult cu cea a Robus. „Un amplu proces de modernizare a utilajelor de la Câlnicel a început să se desfăşoare în paralel, dar independent de lucrările de construcţii amintite“, ne-a mai precizat ieri, Sergiu Taban, specialist relaţii publice, în cadrul Direcţiei Comunicare şi Resurse Umane.a S.C. U.C.M. Reşiţa.

Doina Rolea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase