Camataru il critica pe Piturca

Camataru il critica pe Piturca
Fostul atacant al “Craiovei Maxima”, Rodion Camataru, si al nationalei Romaniei este printre putinii care nu s-au lasat impresionati de victoria cu 2-0 in fata Cehiei.

Camataru asteapta si alte rezultate bune care sa confirme valoarea actualei generatii tricolore. In urma cu cateva luni, fostul atacant, in prezent consilier local la primaria din Craiova, declara despre actuala nationala ca este cea mai slaba din ultimii 10 ani.

“Asa o consideram atunci. Un singur rezultat bun, cel cu Cehia, nu ma poate face sa imi schimb parerea”. “Dar daca bat la scor Finlanda, atunci o sa imi schimb parerea. O sa ii felicit!”, adauga imediat Camataru. Acesta ramane totusi sceptic. “Da, avem niste nume frumoase la echipa nationala. Dar parerea mea este ca avem o echipa facuta la repezeala”.

“NOI NU AM REUSIT”

Camataru s-a aflat in teren la ultimul meci jucat de nationala Romaniei in Finlanda, in 1985. Tricolorii au reusit doar un egal, iar cele doua puncte pierdute la Helsinki ne-au costat calificarea la mondialul din Mexic. “Pe vremea aia eram favoriti oricand jucam cu Finlanda. Dar la meciul ala ne-au luat prin surprindere, mai ales prin angajament”.

SFATURI

“Si acum suntem favoriti in fata lor. Dar de la a fi favorit la a castiga e cale lunga… ca sa nu repete greseala noastra de atunci, jucatorii nationalei trebuie sa dea dovada de o tenacitate englezeasca. Doar asa ii bati pe finlandezi”, le transmite Camataru elevilor lui Piturca.

“Acum valorile s-au egalat peste tot in lume. Pe vremea noastra, tari precum Finlanda sau Norvegia deabea scoteau capul in lume. Acum este mult mai greu. Tricolorii pot sa bata in Finlanda, dar tot atat de usor pot sa si piarda…”, avertizeaza fosta glorie a nationalei.

SI MITICA SE TEME DE FINLANDA

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir , i-a insotit pe “tricolori” la Helsinki. “Corleone” este convins ca poate castiga bani mizand pe victoria nationalei lui Victor Piturca. “Am sa pariez pe echipa Romaniei. Cred ca ii batem, desi imi este frica de Finlanda”, a declarat Dragomir.


Sursa: Onlinesport.ro