Camex şi-a deschis porţile

2Comentarii
Camex şi-a deschis porţile
ORADEA – Specialiştii din domeniul construcţiilor, instalaţiilor şi amenajărilor au posibilitatea de a descoperi cele mai noi tehnologii din aceste domenii.

Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii Camex – prezentă petru a doua oară la Oradea, oferă vizitatorilor oportunitatea de a veni în contact cu soluţiile de ultimă oră. Peste 150 de firme din întreaga ţară participă în perioada 10 – 13 mai 2007, la expoziţia organizată la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea.

Panglica inaugurală a fost tăiată de viceprimarul Oradiei, Mihai Groza, care a apreciat orientarea organizatorilor pentru această zonă a ţării.

 

Succes

Participanţii şi vizitatorii expoziţiei, de comun acord, consideră că mainfestarea organizată de ABplus, este binevenită. „Firma noastră participă de 12 ani la expoziţiile Camex.

Ediţia organizată anul trecut la Oradea a fost un succes. Am contactat mulţi clienţi şi colaboratori. Sper ca şi ediţia de anul acesta să fie cel puţin la fel de fructuoasă pentru noi”, ne-a declarat Adela Alexandrescu, PR al companiei ”Holdman confort şi igienă” din Iaşi.

„Organizarea este deosebită. Chiar de aceea ne-am transformat din participanţi în coorganizatori ai evenimentului. Zona de Nord Vest a ţării este considerată cea care dă tonul în activitatea de construcţii.

Paradoxal, în această zonă, în Oradea în special, nimeni nu este interesat de reabilitarea termică a blocurilor, pentru care subvenţiile de la Guvern sunt destul de consistente”, ne-a precizat Gabriel Ionescu, director de vânzări al Grupului Fabryo, producător al vopselelor Savana.

Dacă specialiştii din domeniu s-au arătat încântaţi de expoziţiei, nu acelaşi lucru se poate spune despre simplii vizitatori, care nu aveau de-a face cu construcţiile şi instalaţiile.

„Am profitat că se poate intra pe gratis, dar nu sunt prea încântat de cele ce am văzut. Am crezut că voi găsi şi ceva jucării sau jocuri pentru copii, dar, probabil expoziţia se adresează doar specialiştilor”, spune Mark Pantiş.

Specialiştii din domeniu au avut ieri accesul gratuit în expoziţie, între orele 10:00 – 13:00. Intrarea se face pe bază de bilet (2 lei), carte de vizită sau invitaţie.

Dan Birta2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor