Campania O caramida pentru hospice continua

De Veronica Bursaşiu
S-au adunat 1159 cărămizi, pentru construcţia hospice, care va cuprinde şi o unitate cu 22 de paturi, ambulator, centru de zi pentru pacienţi.

În decembrie 2012, Fundaţia Hospice Emanuel, în parteneriat cu Agenţia Communications Media a lansat campania „O cărămidă pentru hospice”. Campania oferă locuitorilor din Oradea şi Bihor posibilitatea de a contribui la construirea centrului de îngrijire paliativă, cumpărând simbolic o cărămidă în schimbul sumei de 25 lei. Până în prezent „s-au adunat” 1159 cărămizi, pentru construcţia hospice, care va include pe lângă centrul pentru îngrijiri paliative la domiciliu, o unitate cu 22 de paturi, ambulator de specialitate şi centre de zi pentru pacienţii adulţi şi copii. Hospice Emanuel reuşeşte să acopere în prezent doar circa 14% din nevoile de îngrijiri paliative a pacienţilor diagnosticaţi cu cancer în stadiu avansat, din Oradea şi localităţile învecinate. „Prin construirea centrului hospice, am reuşi să creştem semnificativ acest procent, astfel încât un număr mult mai mare de pacienţi aflaţi la capătul vieţii, să poată beneficia de o îngrijire specializată pentru păstrarea demnităţii, sprijinirea independenţei, înlăturarea simptomelor şi asigurarea confortului. Persoanele care doresc să se alăture acestui proiect atât de necesar pentru comunitatea noastră, pot direcţiona suma pentru una, sau mai multe cărămizi: a) direct în contul Fundaţiei Hospice Emanuel special deschis pentru construcţie la BCR Sucursala Oradea, RO83RNCB0032070239470010; b) pot depune donaţia la sediul hospice de pe str. Redutei nr. 1a, departamentul administrativ sau în cutiile de donaţii amplasate alături de macheta campaniei – un ursuleţ în cărucior cu rotile, în incinta centrelor comerciale: Crişul Shopping Center, Oradea Plaza, Era Shoppping şi Lotus Center”, spune Damaris Szisz, PR coordonator.

Susţinători la Swimathon 2013

De asemenea, o pot face în calitate de susţinători ai celor 16 înotători care s-au înscris la evenimentul sportiv în scop caritabil „Swimathon 2013”, pentru a sprijini cauza hospice. Evenimentul Swimathon 2013 se desfăşoară sâmbătă, 13 iulie, orele 10-14, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. „Mulţumim firmelor care ne-au sprijinit în organizarea Campaniei „O cărămidă pentru hospice”: Agenţia Communications Media şi Firma Comau, precum şi conducerii centrelor comerciale menţionate mai sus, care ni s-au alăturat ca parteneri în această campanie. Nu în ultimul rând, mulţumim celor care aţi «cumpărat» deja o cărămidă sau aveţi în plan să faceţi acest lucru, pentru a sprijini construcţia centrului hospice din Oradea”, spune Damaris Szisz.

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !