CAMPANIE HUNEDOARA EXPRES – Din suflet pentru un suflet

3Comentarii
CAMPANIE HUNEDOARA EXPRES – Din suflet pentru un suflet
DEVA – Campania Hunedoara Expres demarată cu scopul de a ajuta un tânăr care are nevoie de bani pentru a fi operat în Austria a avut un rezultat nesperat.

Ieri, reprezentanţii CAS Hunedoara ne-au contactat şi ne-au pus la dispoziţie formularul E-112 cu ajutorul căruia Ovidiu poate beneficia de sprijin material din partea statului. Astfel, toate cheltuielile legate de spitalizarea în Austria vor fi asigurate de statul român. „Ne vom implica direct în a-l ajuta pe acest tânăr. Deja am luat legătura cu mama băiatului pentru a întocmi documentaţia necesară„, a declarat Ecaterina Cumpănaşu, director economic în cadrul CAS Hunedoara. Ovidiu, tânărul pentru care Hunedoara Expres a demarat această campanie, se află de nouă săptămâni în comă într-un spital din Timişoara. Medicii i-au recomandat o operaţie în Austia, unde o zi de spitalizare costă 1.000 de euro.

Dăruiţi speranţă unei mame
Hunedoara Expres face un apel tuturor celor care doresc să aducă o rază de speranţă în sufletul unei mame răvăşită de durere. O mamă care de nouă săptămâni aşteaptă ca Ovidiu să-i vorbească şi să-i zâmbească din nou. Se apropie Crăciunul şi fiecare dintre noi are şansa de a dovedi că poate dărui. Orice ajutor financiar este binevenit. Numărul contului unde se pot face donaţii este RO 55 RNCB 031 80182453 0001, BCR Timişoara; Rodica Boldor.
Tiberiu Stroia3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor