Campanii de control

De Dan Birta
Marius Rotar
Marius Rotar
În perioada 01.03.2015-09.03.2015 ITM Bihor a derulat „Campania pentru verificarea unităţilor de învăţământ care utilizează echipamente de muncă care funcţionează cu combustibil de gaz metan”.

Au fost controlate un număr de zece unităţi fiind aplicate un număr de 21 avertismente. „Deficienţele constatate în număr de 21 se referă la: senzori de gaz nefuncţionali; centrale de gaz fără dublă protecţie de electrocutare la atingere indirectă; lipsa instrucţiunilor de securitate sănătate în muncă pentru persoana desemnată cu supravegherea cazanelor pe gaz; lipsa evaluării riscurilor pentru atmosfere potenţial explozive”, a declarat inspectorul şef al ITM Bihor, Marius Rotar.

Tot în luna martie 2015, în cadrul „Acţiunii de control în domeniul depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi a produselor de panificaţie” a fost identificat un angajator care practica munca fără forme legale de angajare, fiind depistată o persoană care lucra fără forme legale de angajare. „În acest sens a fost aplicată o amendă în valoare de 10.000 lei. Deficienţe constatate se referă la neîncheierea şi netrasmiterea contractelor individuale de muncă”, a precizat şeful ITM Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !