Campanii de informare a populaţiei din judeţul Hunedoara la final

Campanii de informare a populaţiei din judeţul Hunedoara la final
DEVA – Campaniile de informare din cadrul proiectului Phare – Coeziune economică şi socială –, derulate prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, au fost finalizate în data de 20.01.2008.

Acestea au făcut parte din două proiecte: “Campanie de informare şi educare – Toţi copiii au drepturi egale” şi “Campanie de informare privind protecţia şi promovarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului- Identificarea nevoilor de sprijin familial-« Activ pentru comunitate »”.

 

Fondurile care au fost alocate pentru desfăşurarea optimă a proiectelor finanţate de Uniunea Europeană, este de 41.640 euro. Campania s-a derulat sub formă de dezbateri în cadrul a 9 emisiuni de televiziune, premierea unui număr de aproximativ 100 copiii în cadrul unui concurs tematic de desene, distribuirea de pliante , broşuri , afişe şi CD-uri au contribuit la o mare vizibilitate a campaniei de informare în rândul populaţiei judeţului Hunedoara.

 

Susţinerea unui număr de 87 sesiuni de informare de un număr de 10 specialişti în domeniu, implicarea a 9 şcoli din municipiile Deva şi Hunedoara, respectiv a unui număr de aproximativ 470 copiii din 23 de clase de a-VII-a, implicarea a 80% dintr-un număr de 555 de preşedinţi ai asociaţilor de locatari din municipiile Deva şi Hunedoara şi încheierea de acorduri de parteneriat cu peste 70% din reprezentanţii acestor asociaţii.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !