Campioana are presedinte nou, Sorin Doda

De Cristian Onaca
Reactualizat la:
Bucurie la RCM Timişoara
Bucurie la RCM Timişoara
Începând din această săptămână, campioana RCM mvt Universitatea Timişoara are un nou preşedinte. Fostul vice şi unul dintre cei doi finanţatori privaţi ai clubului, Sorin Doda a fost uns drept noul şef al galben-albaştrilor.

RCM Timişoara are o noua organigramă. Sorin Doda este preşedintele grupării din Ronaţ, urmat pe scara ierarhică de finanţatorul Dan Dinu şi prorectorul UVT Mădălin Bunoiu în funcţia de vicepreşedinţi. Doda sprijină financiar clubul RCM de 3 ani şi îşi doreşte ca în mandatul său să îşi pună amprenta asupra dezvoltării clubului.

„Vreau să ajut clubul în calitate de preşedinte. Vreau să muncesc şi să fac tot ce pot pentru RCM. Iar în momentul în care voi simţi că altul ar putea face mai mult decât mine, ridic mâna şi mă dau în spate şi renunţ la funcţie. Împreună cu Dinu şi cu ceilalţi am reuşit să punem bazele unui club solid. Ce am făcut noi aici este un model ce cu siguranţă va fi urmat şi de celelalte cluburi cu pretenţii”, spune noul şef al rugbiştilor.

După câştigarea titlului RCM a devenit un club mai atractiv pentru sponsori, lucru pe care şefii din Ronaţ îl simt cel mai bine acum, pe final de an. „Avem semnale că multă lume, adică societăţi, vor să vină alături de noi. Câştigarea titlului a creat un cadru foarte bun pentru noi şi aşteptăm să ne mărim numărul colaboratorilor. Există interes din partea unei societăţi exclusiv pentru investiţii substanţiale în juniori!

De altfel eu îmi doresc să facem la anul un centru de copii cum scrie la carte. Adică cu terenuri amenajate, vestiare, echipament, condiţii şi tot ce trebuie. Aş vrea ca la anul să avem 300 de juniori legitimaţi pentru că în acest moment copiii vor să vină să joace pentru campioană”, a continuat Doda.

Siguranţa financiară, cât şi rezultatele din acest an au creat un cadru perfect la RCM. Practic nici un jucător din cei importanţi nu şi-a exprimat dorinţa să plece. În ceea ce priveşte venirile, aici oficialii RCM-ului au o listă întreagă de autopropuneri din care să aleagă.

„Întâi vrem să câştigăm şi Cupa României. Iar pentru că la anul vrem să ne păstrăm trofeele cucerite vom creşte puţin bugetul şi vom face 5 transferuri importante în iarnă. Toţi cei din lotul actual au contracte cel puţin pe doi ani. La acest moment pot să spun că nu pleacă nimeni din primii 23. Şi staff-ul tehnic va rămâne acelaşi. Deocamdată nimeni nu şi-a exprimat dorinţa să plece, dacă vor exista oferte foarte bune pentru jucători din prima ligă a Franţei, de exemplu, atunci sigur că vom discuta cu jucătorii”.

Cea mai arzătoare problemă a RCM-ului este în acest moment problema bazei sportive. Rugbiştii au primit promisiuni din partea autorităţiilor locale că vor primi stadionul CFR. „Încă nu se ştie nimic. S-a tot vorbit de arena CFR că ne va fi dată nouă, iar noi vom investi în ea. Cert este că noi ne dorim un stadion situat într-o zonă centrală pentru susţinătorii noştri. După estimările noastre acum avem cam 3.000 de susţinători care ar veni regulat la stadion dacă am fi într-o zonă mai bună. În Ronaţ însă e mai greu de ajuns”, a încheiat Sorin Doda.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !