Campionatul National de fotbal-tenis

Campionatul National de fotbal-tenis
Dupa Campionatul European organizat în urma cu circa doua luni, Oradea va gazdui si ultima etapã a Campionatului Naþional de fotbal tenis în organizarea CS Frontiera (presedinte Gheorghe Grãdinaru).

Competitia se va desfasura la sala de sport a Colegiului Economic „Partenie Cosma”. La start se vor afla cele mai bune opt echipe ale întrecerii interne, atât la feminin cât si la masculin. Cele patru echipe din competitia masculina care vor veni la Oradea sunt Petrom Ploiesti (virtual campioanã), Tengo Salonta, CSU Ploiesti si Chimia Râmnicu Vâlcea, iar feminin vor concura CS Alexandria, Comexim R Lupeni (doua echipe) si CS Fotbal-Tenis „Razvan” Cluj-Napoca.

Meciurile vor începe sambata de la ora 8:30 cu partidele finalei feminine, urmate de festivitatea de premiere, iar de la 11:30 vor intra în scenã baietii care vor lupta pentru ultimele doua locuri pe podium, deoarece prima pozitie este adjudecata de Petrom Ploiesti. Antrenorul-jucator Vasile Sorean de la Tengo Salonta va conta pe George Bobis, Hanyecz Imre si Paljanos Zoltan, care sunt si componenti ai lotului national.

Gavril Nutiu