Campioni cu suflet mare

Campioni cu suflet mare
Hunedoara – Fotbaliştii de la FC CIP au oferit cadouri copiilor aflaţi în dificultate din Hunedoara. Fotbaliştii de la FC CIP Deva care în 2006 au devenit în premieră campioni naţionali şi au evoluat cu succes în UEFA Futsal CUP nu i-au uitat acum, în pragul sărbătorilor pe copiii aflaţi în dificultate cu care s-au „împrietenit” în urmă cu trei ani.

Astfel, pentru a patra iarnă consecutivă, lotul de jucători condus de Karoly Gaşpari a oferit, miercuri, pachete cu cadouri copiilor din cadrul Complexului Social pentru Copilul cu Handicap Hunedoara, unitate ce aparţine de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

„În schimbul dulciurilor şi jucăriilor oferite fotbaliştii de la FC CIP Deva au fost răsplătiţi cu un program de colinde pus în scenă de copiii cu nevoi speciale”, afirma Loredana Gherghe, şefa Complexului Social pentru Copilul cu Handicap Hunedoara. „A devenit o tradiţie pentru clubul nostru să facă şi astfel de gesturi de suflet şi ne bucurăm că reuşim să aducem puţină bucurie în sufletul acestor copii speciali”, afirma Paul Grecu, vicepreşedintele FC CIP Deva.

Ciprian Marinuţ0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase