Campionii, învinşi de deţinuţi

Campionii, învinşi de deţinuţi
ORADEA – Fostele glorii ale sportului bihorean, printre care se numără Pavel Vancea şi Ovidiu Lazăr, au jucat marţi două meciuri de fotbal cu o echipă alcătuită din personalul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Oradea, respectiv cu o echipă formată din deţinuţi.

Meciurile s-au jucat la Baza Sportivă 5 x 5, evenimentul fiind organizat de Serviciul Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul penitenciarului. „Acţiunea se află la a treia manifestare de acest gen, ea având loc lunar graţie sprijinului domnului Ion Marin, cel care patronează baza sportivă”, a declarat Ioan Ilea, inspector-şef în cadrul Penitenciarului din Oradea.

Răsturnări de situaţie
Chiar dacă prima parte a meciului dintre echipa deţinuţilor şi gloriile sportului bihorean a fost dominată de cei din urmă, persoanele lipsite de libertate au răsturnat scorul spre finalul meciului, adjudecându-şi în cele din urmă victoria cu scorul de 10-9. Ioan Ilea a declarat că „scopul acestei acţiuni a fost acela de a insufla celor aflaţi în detenţie adoptarea unui stil de viaţă sănătos, organizat şi responsabil, prin intermediul sportului”.
Nici disputa cu echipa formată din gardienii instituţiei de detenţie n-a fost mai norocoasă, campionii bihoreni fiind învinşi după nenumărate răsturnări de scor. „Această activitate a urmărit să contribuie la buna pregătire fizică a personalului, aceasta fiind componentă a pregătirii necesare ducerii la îndeplinire a misiunilor încredinţate”, a mai precizat Ioan Ilea.

Sebastian Kovacs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase